Články na téma: Virtuální operátoři


ifon.cz , 6. srpna 2015
Virtuální operátor Teleúspory vrátil na web svou nabídku GSM služeb. Žádné novinky se podle všeho však nekonají.
ifon.cz , 30. července 2015
Virtuální operátor Sevencall nahrazuje tarif NAMAX+ tarifem NAMAX plus. Měsíční paušál klesá na 449 Kč a k téměř neomezenému hlasu přibyla další dávka volných SMS: namísto 200 SMS nyní mají klienti k dispozici 399 SMS.
ifon.cz , 1. června 2015
Virtuální operátor City Mobile oznámil konec svého působení na mobilním telekomunikačním trhu. Jeho klienti byli přesunuti pod křídla jiného operátora, společnosti Fayn Telecommunications. Obě firmy to uvedly na svém webu.
ifon.cz , 8. května 2015
Z trhu se podle všeho stáhli další dva virtuální operátoři. Nabídky mobilních služeb zmizely jak z webu společnosti Rio Media, tak i z Úspory.cz. Obě dvě firmy přitom nabízely služby virtuálního mobilního operátora poměrně krátce.
ifon.cz , 6. května 2015
Virtuální operátor Adagio Mobile přidal 1. února do své nabídky také neomezený tarif s 3 GB volných dat a balíčkem 100 MMS. A to za cenu 405 Kč měsíčně. Partnery tohoto flat tarifu byly firmy nabízející půjčky: jinými slovy Adagio se zřejmě ponořil do šedivých vod. Nemohlo to dopadnout jinak, T-Mobile deaktivoval služby na všech kartách Adagia.
ifon.cz , 1. dubna 2015
Axolot mobile je velmi mladý virtuální operátor. Navíc řízený jediným člověkem — na trh vstoupil odvážně s velmi nízkými cenami za volání a SMS. A to byly důvody, proč jsme operátora zpočátku do naší databáze nezařadili. Ceny ani podmínky nebyly udržitelné.
ifon.cz , 14. března 2015
EMEA s.r.o. oznámila, že ukončuje své působení v oblasti telekomunikací. Její klienty přebírá O2. V rychlém sledu zde máme další konec virtuálního operátora.