Sevencall NAMAX plus: 3000 minut a 399 SMS za 449 Kč

Autor: ifon.cz | 30. července 2015

Virtuální operátor Sevencall nahrazuje tarif NAMAX+ tarifem NAMAX plus. Měsíční paušál klesá na 449 Kč a k téměř neomezenému hlasu přibyla další dávka volných SMS: namísto 200 SMS nyní mají klienti k dispozici 399 SMS.

Sevencall je jedním z operátorů, kteří své tarify s 3 000 volných minut neoznačují jako „flat tarify“, i když by mohli. Padesát hodin volání v ceně měsíčního paušálu je jednak už pořádná porce hlasu, jednak řada jiných operátorů zcela běžně prezentuje takto omezené tarify jako neomezené a že zcela neomezené nejsou, se klienti většinou mohou dočíst až někde v útrobách obchodních podmínek.

Tarify Sevencall NAMAX a NAMAX plus (první jmenovaný v ceně 399 Kč bez volných SMS) mohou uspokojit spoustu zájemců, kteří kladou důraz zejména na hlasovou složku GSM nabídek. Služby jsou bez závazků s výpovědní lhůtou jeden měsíc. Datová nabídka začíná na 150 MB (69 Kč) a končí na 1,2 GB (349 Kč). Kdyby klient překročil hranici 3 000 minut, další jednotka stojí 1,10 Kč.

Kompletní přehled nabídek naleznete na našem serveru ifon.cz: Sevencall.

Komentáře

Komentáře lze používat i bez registrace, stačí zaškrtnout možnost Napsat komentář jako host. Příspěvky se v diskuzi mohou objevit s menším zpožděním.

comments powered by Disqus