Teleúspory jsou zpět. A opět pryč [aktualizováno]

Autor: ifon.cz | 6. srpna 2015

Virtuální operátor Teleúspory vrátil na web svou nabídku GSM služeb. Žádné novinky se podle všeho však nekonají.

V květnu letošního roku jsme vás informovali, že virtuální operátor Teleúspory patrně skončil: web operátora byl přesměrován na stránky Uspory.cz a samotná nabídka GSM služeb z webu zmizela. Namísto toho se návštěvníkům zobrazovala prezentace či propagace služeb Tarifomatu. Nového majitele Teleúspor, které prošly v té době akvizicí, jsme požádali o bližší informace a vyjádření, nicméně ničeho jsme se nedočkali.

Nyní je zjevně vše při starém: Teleuspory.cz sice stále vedou na Uspory.cz, ale prezentace dříve nabízených služeb je zpět. U čtyř nabízených tarifů se nic nemění, zůstala zachována i velmi nevýhodná tarifikace 60+60, tj. hovory jsou stále počítány po minutách (každá započatá minuta hovoru se počítá jako celá).

Tento operátor je na serveru ifon.cz opět veden jak aktivní. Nově jsme do databáze zařadili jeho hlasové a SMS balíčky. Například VPN (což ve výsledku znamená volání v síti zdarma) stojí 149 Kč/měsíc a třeba balíček 50 SMS vyjde na 49 Kč měsíčně.

Kompletní přehled najdete na profilu operátora: Teleúspory.

Aktualizováno: Nabídka Teleúspor po týdnu opět zmizela z webu.

Komentáře

Komentáře lze používat i bez registrace, stačí zaškrtnout možnost Napsat komentář jako host. Příspěvky se v diskuzi mohou objevit s menším zpožděním.

comments powered by Disqus