Fayn má nové VoIP tarify, flat vyjde na 269 Kč

Autor: ifon.cz | 4. dubna 2016
Rubrika: Zprávy | Téma: Fayn | VoIP operátoři |

Společnost Fayn Telecommunications změnila podobu i názvy svých VoIP tarifů, tedy nabídek volání přes internetový protokol. Paušální tarify byly zlevněny a klesla i minutová sazba za volání do mobilních sítí, o 30 Kč zlevnil i ten „neomezený“.

Základní nulový tarif Simple byl přejmenován na Zero a minutová sazba za volání do tuzemských mobilních sítí klesla z 1,39 Kč na 1,19 Kč. Hovory jsou však účtovány stejně jako u dalších tarifů po minutách (60+60).

Střední tarif Special se nově jmenuje Extra a paušální měsíční poplatek se snížil z 99 Kč na 89 Kč. Volání do všech pevných sítí je zdarma, minuta hovoru na mobil vyjde na 0,98 Kč/min. Operátor k němu navíc přidal 30 volných minut na volání do ostatních sítí (mobilních).

Nejvyšší flat tarif Super dostal jméno Turbo a nyní stojí 269 Kč (namísto původních 299 Kč). Byť jde o „neomezený“ tarif, Fayn jej limituje 3000 minutami.

Ucelený přehled mobilních a VoIP tarifů nabízených tímto poskytovatelem najdete na našem webu: Profil operátora Fayn.

Komentáře

Komentáře lze používat i bez registrace, stačí zaškrtnout možnost Napsat komentář jako host. Příspěvky se v diskuzi mohou objevit s menším zpožděním.

comments powered by Disqus