Články


ifon.cz, 6. května 2015
Virtuální operátor Adagio Mobile přidal 1. února do své nabídky také neomezený tarif s 3 GB volných dat a balíčkem 100 MMS. A to za cenu 405 Kč měsíčně. Partnery tohoto flat tarifu byly firmy nabízející půjčky: jinými slovy Adagio se zřejmě ponořil do šedivých vod. Nemohlo to dopadnout jinak, T-Mobile deaktivoval služby na všech kartách Adagia.
ifon.cz, 6. května 2015
Naše nová malá aplikace vybírá ze systému nejrozšířenější předplacené karty virtuálních operátorů a přehledně zobrazuje jejich nejdůležitější charakteristiku, kromě sazeb za volání také platnost kreditu a minimální částku dobití. Nejpopulárnější ne vždy znamená nejlepší: proto ve výčtu najdete také předplacenky, které naše matematické modely vyhodnotily jako ty nejvýhodnější.
ifon.cz, 1. dubna 2015
Axolot mobile je velmi mladý virtuální operátor. Navíc řízený jediným člověkem — na trh vstoupil odvážně s velmi nízkými cenami za volání a SMS. A to byly důvody, proč jsme operátora zpočátku do naší databáze nezařadili. Ceny ani podmínky nebyly udržitelné.
ifon.cz, 14. března 2015
EMEA s.r.o. oznámila, že ukončuje své působení v oblasti telekomunikací. Její klienty přebírá O2. V rychlém sledu zde máme další konec virtuálního operátora.
ifon.cz, 13. března 2015
Společnost Dankelus začala provozovat služby virtuálního mobilního operátora teprve v červnu loňského roku. Po nějakém půlroce své snažení na poli telekomunikačních služeb vzdala – jde o minimálně třetího operátora mobilní virtuální sítě, který již skončil.
ifon.cz, 10. března 2015
Vylepšili jsme algoritmy, které se starají o hodnocení tarifů všech operátorů. Nově jsou hodnoceny i nabídky mobilní trojky (T-Mobile, O2, Vodafone). Zásadní proměnou prošla aplikace Ceny & grafika, jež se bude nadále rozvíjet.
ifon.cz, 24. února 2015
Tesco Mobile mění ceník. Nově při spárování SIM karty s Clubcard již nebude poskytovat dvojnásobný kredit na 30 dní, ale místo toho nabídne na max. 30 dní sníženou minutovou sazbu do cizích sítí. A to jen při dobití částkou 300 Kč a vyšší. V tomto směru se tak styl odměny podobá ostatním bonusovým nabídkám konkurenčních operátorů.