Články


ifon.cz, 12. srpna 2015
Virtuální operátor Coop Mobil zařadil do své nabídky nový tarif Za kačku. Měsíční paušál činí sice jen 1 Kč, ale minimální měsíční plnění je nastaveno na 50 Kč. Přesto tento tarif je výhodnější než ostatní tarify téhož operátora.
ifon.cz, 11. srpna 2015
Zbytečně vysoké účty za volání, resp. za stejné peníze daleko méně muziky – takto by se daly shrnout výsledky srovnání mobilních (GSM) tarifů s VoIP službami. Ty je přitom snadné dnes provozovat právě i na mobilních přístrojích.
ifon.cz, 6. srpna 2015
Virtuální operátor Teleúspory vrátil na web svou nabídku GSM služeb. Žádné novinky se podle všeho však nekonají.
ifon.cz, 30. července 2015
Virtuální operátor Sevencall nahrazuje tarif NAMAX+ tarifem NAMAX plus. Měsíční paušál klesá na 449 Kč a k téměř neomezenému hlasu přibyla další dávka volných SMS: namísto 200 SMS nyní mají klienti k dispozici 399 SMS.
ifon.cz, 4. července 2015

Kromě výsledných cen za služby nyní kalkulačka zobrazuje také podrobnější informace o tarifech a jejich podmínkách. Přibyly nové možnosti nastavení pro výběr vhodných nabídek a že lze na volání ušetřit opravdu hodně, dokazuje na VoIP tarifech, které jsou v kalkulačce úplnou novinkou.

ifon.cz, 1. června 2015
Virtuální operátor City Mobile oznámil konec svého působení na mobilním telekomunikačním trhu. Jeho klienti byli přesunuti pod křídla jiného operátora, společnosti Fayn Telecommunications. Obě firmy to uvedly na svém webu.
ifon.cz, 8. května 2015
Z trhu se podle všeho stáhli další dva virtuální operátoři. Nabídky mobilních služeb zmizely jak z webu společnosti Rio Media, tak i z Úspory.cz. Obě dvě firmy přitom nabízely služby virtuálního mobilního operátora poměrně krátce.