COOP Mobil: Nový tarif Za kačku je výhodnější než ostatní

Autor: ifon.cz | 12. srpna 2015

Nový tarif Coop Mobile Za kačku je výhodnější než ostatní nabízené tarify od tohoto operátora | ifon.cz

Virtuální operátor Coop Mobil zařadil do své nabídky nový tarif Za kačku. Měsíční paušál činí sice jen 1 Kč, ale minimální měsíční plnění je nastaveno na 50 Kč. Přesto tento tarif je výhodnější než ostatní tarify téhož operátora.

Hovory jsou účtovány po sekundách (1+1), volání do sítě stojí 1,25 Kč/min, mimo síť 2,20 Kč. SMS vyjde na 1 Kč v síti, resp. 1,50 Kč mimo síť. Při pravidelných nákupech v COOPu lze navíc získat na služby slevu 20 %.

Nová nabídka Za kačku neobsahuje žádné volné jednotky, avšak je stále výhodnější než ostatní tarify Coop Mobilu, jak ukazují grafy průběhu cen získané pomocí modelů na našem serveru ifon.cz. Coop Mobil je tak dalším z mobilních operátorů, kteří mají v nabídce „zbytečné“ tarify, a to s ohledem na výhodnost pro klienta.

Tento jev lze vysledovat jak u mobilní trojky, tak i u různých virtuálních operátorů. Příkladem je třeba i Mobil.cz, který má v nabídce paušální tarif Standard, jenž není ve většině případů ani o píď výhodnější než předplacená karta, právě naopak. Paušální tarif Standard je výhodnější jen při vysoké spotřebě SMS, nicméně výsledné ceny jsou pak již velmi vysoké.

Kompletní nabídku služeb COOP Mobilu včetně hodnocení a výpočtu cen najdete na našem serveru v profilu operátora: COOP Mobil.

Komentáře

Komentáře lze používat i bez registrace, stačí zaškrtnout možnost Napsat komentář jako host. Příspěvky se v diskuzi mohou objevit s menším zpožděním.

comments powered by Disqus