Zprávy


ifon.cz , 13. března 2015
Společnost Dankelus začala provozovat služby virtuálního mobilního operátora teprve v červnu loňského roku. Po nějakém půlroce své snažení na poli telekomunikačních služeb vzdala – jde o minimálně třetího operátora mobilní virtuální sítě, který již skončil.
ifon.cz , 19. února 2015

Dvě různé značky, ale jeden provozovatel: Investcon mobil s.r.o. provozuje virtuálního operátora Chachar mobil, ale nověji také stejnojmenný Investcon mobil, který přece jen může oslovit více zájemců než pouze fanoušky ostravského Baníku. Asi nikoho nepřekvapí, že nabídky schované pod oběma značkami si jsou velmi podobné.

ifon.cz , 2. prosince 2014
Operátor O2 koupil „virtuála“ Gorila Mobil letos v červenci. Tehdy okamžitě zrušil nejvyšší tarif Gorila Pro (s velkým důrazem na mobilní data), a teď přišla další změna, pro Gorilu konečná: Gorila Mobil zavřel své brány, noví zájemci si tyto služby již neobjednají.
ifon.cz , 24. října 2014
Pražská energetika prodává služby T-Mobilu pod obchodní značkou PREmobil, a třebaže je označuje za výhodné, ve srovnání s ostatními nabídkami příliš neobstojí.
ifon.cz , 23. října 2014
Společnost Rio Media je nyní poskytovatelem quadruple play: kromě internetového připojení, IPTV a VoIP začala nabízet též mobilní služby v síti T-Mobile.
ifon.cz , 21. července 2014
Společnost O2 Czech Republic a.s. oznámila v druhém červencovém týdnu odkoupení "virtuálního operátora" Gorila Mobil. On to sice nebyl až tak virtuál jako spíše branded reseller, ale o to ani tak nejde. Ani samotné odkoupení od původních zakladatelů nebylo až tak zajímavé -- co však nyní zajímavé je, O2 v tichosti zrušilo nejvýhodnější tarif Gorila Pro. Nebyl sice na první pohled nejlevnější (měsíční paušál činil 480 Kč), ale v základu obsahoval mj. 5 GB dat. A klient si mohl data dále dokupovat za stále výhodnější cenu až do výše 20 GB.
ifon.cz , 9. července 2014
Virtuální operátor Skyfone zařadil do své nabídky tři nové tarify. Základní tarif zvaný "Simple" stojí 49 Kč měsíčně, přičemž minutová sazba je stanovena na 1,50 Kč do všech sítí při tarifikační míře 60+1. Druhý nový tarif je postaven na bezplatném volání v celé síti Q-CZ, třetí je pak další "skoro flat" za 479 Kč.