PREmobil. Pražská energetika nabídkou neoslní

Autor: ifon.cz | 24. října 2014

Pražská energetika prodává služby T-Mobilu pod obchodní značkou PREmobil, a třebaže je označuje za výhodné, ve srovnání s ostatními nabídkami příliš neobstojí.

Nabídka PREmobil sestává ze tří postpaid hlasových tarifů a dodatečných datových balíčků. Smlouva není časově omezena, avšak nutno upozornit, že výpovědní lhůta činí tři měsíce. Smlouva se uzavírá se společností T-Mobile, nikoli PRE. Minutové sazby za volání jsou stejné, při volání do sítě i mimo síť zaplatí klient 2 Kč/min s tarifikací 60+1, SMS pak vyjde na 1 Kč.

První tarif PRE Garant stojí 190 Kč měsíčně (pro klienty PRE pak 90 Kč) a obsahuje 50 volných minut; druhý tarif Komfort vyjde na 390 Kč (resp. 290 Kč, platí opět pro klienty PRE) a nabízí 200 volných minut. Třetí je flat tarif za 690 Kč měsíčně (resp. 590 Kč) a jeho součástí je 500 MB dat.

Ačkoli PRE míří spíše na své vlastní klienty (s onou slevou ve výši 100 Kč), ani pro ně to není nabídka příliš výhodná, jak ukazují naše analýzy (když se budete dívat na hodnocení nabídky PREmobil, při uplatnění stokorunové slevy si přimyslete zhruba jednu hvězdičku navíc).

Datové balíčky jsou celkem tři, z čehož dva mají nestandardní objem 120 MB a 340 MB a vyjdou na 100 Kč, resp. 200 Kč. Třetí datový balíček o objemu 1 GB stojí 300 Kč.

Více na profilu PREmobil.

Komentáře

Komentáře lze používat i bez registrace, stačí zaškrtnout možnost Napsat komentář jako host. Příspěvky se v diskuzi mohou objevit s menším zpožděním.

comments powered by Disqus