Rio Mobil: Rio Media je virtuálním mobilním operátorem

Autor: ifon.cz | 23. října 2014

Společnost Rio Media je nyní poskytovatelem quadruple play: kromě internetového připojení, IPTV a VoIP začala nabízet též mobilní služby v síti T-Mobile.

V nabídce Rio Media najdeme čtyři mobilní hlasové tarify pojmenované krátce jako Rio Mobil 1-4. Minutové sazby a ceny za SMS jsou stejné ve všech tarifních pásmech: 1,90 Kč/min. a 1,50 Kč za SMS. Tarify se liší počtem volných minut do sítě a mimo síť, popř. cenou volání do sítě, cenou, která je u tarifu č. 4 nulová (bezplatné jsou i SMS poslané do sítě).

Tarifikační míra, způsob účtování hovorů, je dnes již „klasických” 60+1, což znamená, že spojení hovoru se počítá jako celá minuta a hovor je počítán po sekundách až po dovršení minuty. Při srovnání s konkurenčními nabídkami virtuálních mobilních operátorů vychází Rio Mobil jako průměrný až podprůměrný (tedy na trhu najdeme spoustou výhodnějších nabídek).

Rio Media nabízí také dodatečné balíčky volných minut a SMS a také tři datové balíčky v objemech 150 MB, 300 MB a 600 MB v ceně 80 Kč, resp. 150 Kč, resp. 250 Kč. Co je však zvláštní, data jsou počítána jako 1 MB + 1 MB, tj. každý započatý datový přenos je brán jako přenesený 1 MB. Pro tablety a jiné mobilní přístroje jsou k mání i čistě datové tarify o objemu 1,5 GB, resp. 3 GB za 330 Kč, resp. 450 Kč. Po vyčerpání dat se připojení zpomalí na 20 kbit/s.

Více informací najdete na našem webu ifon.cz na profilu operátora: Rio Mobil.

Komentáře

Komentáře lze používat i bez registrace, stačí zaškrtnout možnost Napsat komentář jako host. Příspěvky se v diskuzi mohou objevit s menším zpožděním.

comments powered by Disqus