Skyfone přidal tři nové tarify. "Flat" vyjde na 479 Kč

Autor: ifon.cz | 9. července 2014
Rubrika: Zprávy | Téma: Skyfone | Virtuální operátoři |

Virtuální operátor Skyfone zařadil do své nabídky tři nové tarify. Základní tarif zvaný "Simple" stojí 49 Kč měsíčně, přičemž minutová sazba je stanovena na 1,50 Kč do všech sítí při tarifikační míře 60+1. Druhý nový tarif je postaven na bezplatném volání v celé síti Q-CZ, třetí je pak další "skoro flat" za 479 Kč.

Datové nabídky nebyly nijak změněny. Mobilní připojení v podání Skyfonu sestává stále ze tří datových tarifů, v objemech 300 MB, 600 MB a 1,2 GB, přičemž nejvyšší objem je určen výhradně pro tablety.

Jak jsou nové tarify výhodné, poznáte dle hvězdiček na profilu operátora: Skyfone, kde zjistíte i podrobnosti nových nabídek. Nejvyšší tarif Sky Maxi je dalším "skoro flat" tarifem, nabízí celkem 3 000 volných minut a 200 SMS -- nejde tedy v pravém slova smyslu o neomezený tarif, ale 50 hodin volání měsíčně je zkrátka objem, který asi málokdo překročí. Minuta hovoru nad rámec stojí opět 1,50 Kč.

Omezené "neomezené" tarify bývaly koloritem i tří hlavních mobilních operátorů -- vzhledem ke stále se množícím nabídkám toho typu sáhneme brzy ke změnám na našem serveru: budeme uvádět i limity u příslušných tarifů, byť je budeme technicky vzato registrovat stále jako "flat". K lepší klasifikaci však bude nezbytná spolupráce operátorů, kterých se to týká.

Komentáře

Komentáře lze používat i bez registrace, stačí zaškrtnout možnost Napsat komentář jako host. Příspěvky se v diskuzi mohou objevit s menším zpožděním.

comments powered by Disqus