Chachar mobil a Investcon mobil

Autor: ifon.cz | 19. února 2015

Dvě různé značky, ale jeden provozovatel: Investcon mobil s.r.o. provozuje virtuálního operátora Chachar mobil, ale nověji také stejnojmenný Investcon mobil, který přece jen může oslovit více zájemců než pouze fanoušky ostravského Baníku. Asi nikoho nepřekvapí, že nabídky schované pod oběma značkami si jsou velmi podobné.

Chachar mobil má v nabídce předplacené karty i paušální tarify. Aktuálně jsou dostupné dvě předplacenky (minutová sazba do cizích sítí je 1,70 Kč, resp. 1,80 Kč), další tři tarify jsou paušální (a postpaid) s různým počtem volných minut, nabídka začíná na paušálu 25 Kč měsíčně (s minutovou sazbou 1,50 Kč pro hovory mimo síť). Nejdražší tarif Ukecaný chachar nabízí mj. "neomezené" volání a SMS do sítě, má také v základu 150 MB dat a minutová sazba hovorů do cizích sítí činí 1,40 Kč.

Malá poznámka k předplaceným kartám: o něco levnější karta Předplacenka+ je svázána se jménem účastníka. Nabíjí se od 200 Kč, přičemž platnost kreditu je pět měsíců.

Datových balíčků je k dostání celkem pět, v objemech od 150 MB do 1,5 GB. Všechny tarify jsou bez závazku, nicméně výpovědní lhůta služeb činí tři měsíce.

Detailní přehled tarifů Chachar mobilu včetně (automatického) hodnocení naleznete na našem webu: Chachar mobil.

Podobnou nabídku najdeme také u Investcon mobilu, tarify jsou však jen dva: předplacenka (která je schodná s Předplacenkou+ Chachar mobilu) a paušální tarif Tak akorát v ceně 30 Kč/měsíc. Výpovědní lhůta a platnost kreditu jsou stejné jako u Chachar mobilu. Mírný rozdíl vidíme v datech: balíčků je sice také pět, ale jejich cena je jiná pro paušální tarif a jiná pro předplacenku (u kreditního tarifu jsou datové balíčky trochu dražší).

V obou nabídkách figurují i čistě datové tarify, tj. balíčky pro tablet či notebook (1,5 GB, 5 GB a 10 GB).

Tarifikace je u všech tarifů obou značek nastavena na 60+1, tzn. spojení hovoru se počítá jako provolaná minuta. Po první minutě jsou hovory účtovány po sekundách.

Přehled tarifů a balíčků: Investcon mobil

Komentáře

Komentáře lze používat i bez registrace, stačí zaškrtnout možnost Napsat komentář jako host. Příspěvky se v diskuzi mohou objevit s menším zpožděním.

comments powered by Disqus