Články


ifon.cz, 7. července 2014
V síti O2 začal působit další, teprve šestý virtuální operátor. "Emtéčko" je provozováno společností Moraviatel a.s. a v nabídce má "flexi" tarif s klouzavými cenami: s rostoucím počtem provolaných minut se snižuje minutová sazba, navíc aktuálně nižší sazba platí i zpětně. Při dosažení 339 minut se tarif chová jako flat, minuty se dále neúčtují. Cena takového flat tarifu pak činí 474,60 Kč.
ifon.cz, 1. července 2014
Společnost Fortech provozující síť Bezdrat.net nabízí od července nové tarify pro mobilní volání. Původní tarif s nižšími minutovými sazbami je určen už jen pro stávající klienty, kteří využívají internetové připojení od tohoto operátora.
ifon.cz, 30. června 2014
City Mobile představil v červnu novou nabídku mobilního volání. Společným jmenovatel je neomezené volání v síti (a to v celé síti Q-CZ,), ale zajímavý je nejvyšší tarif City Call. Za 479 Kč měsíčně obsahuje 3 000 volných minut a 200 volných SMS. Nejde tedy čistě o "neomezený" tarif, což operátor jasně říká i na svém webu.
ifon.cz, 26. června 2014
Devadesátky s webovými stránkami s neodmyslitelnou tučnou větou „Vítejte na našem webu!“ sice už pozřel čas, ale uvítací zprávu si nemůžeme odpustit ani v roce 2014: Byla to totiž dlouhá cesta, spousta přemýšlení, hodně výpočtů a nakonec mravenčího programování, ale konečně vás můžeme přivítat na unikátním webu, unikátní – jak se dnes říká – webové aplikaci, která vám usnadní život nejen s mobilním voláním. Chcete-li ušetřit tisíce korun na volání a chcete-li se orientovat v nabídkách operátorů, a hlavně těch virtuálních, lepší místo k tomu nenajdete.
ifon.cz, 7. června 2014
Operátor Odorik od června nabízí nový balíček volných minut pro volání ve vlastní síti. Stojí 110 Kč včetně daně a obsahuje 3 000 volných minut.
ifon.cz, 22. května 2014

Klienti populárního VoIP a virtuálního mobilního operátora mohou v rámci GSM volat mimo síť (do mobilních i pevných sítí v ČR) jen za 1,49 Kč/minutu.