City Mobile: "Neomezené" volání za 479 Kč

Autor: ifon.cz | 30. června 2014

City Mobile představil v červnu novou nabídku mobilního volání. Společným jmenovatel je neomezené volání v síti (a to v celé síti Q-CZ,), ale zajímavý je nejvyšší tarif City Call. Za 479 Kč měsíčně obsahuje 3 000 volných minut a 200 volných SMS. Nejde tedy čistě o "neomezený" tarif, což operátor jasně říká i na svém webu.

Být skutečně neomezený, pak s touto cenou by City Mobile byl operátorem s nejvýhodnějším flat tarifem. Flat tarif to ale reálně není (to však nebývají ani konkurenční nabídky) a City Mobile to na rozdíl od mnohých otevřeně přiznává. Avšak limit 50 hodin měsíčně je už dostatečný, aby vystačil velkému procentu klientů -- vzhledem k této skutečnosti tento tarif brzy zařadíme mezi ty "neomezené", třebaže k tomu leckdo může mít námitky. A máme je i my. Jenže jak jsme řekli, takto omezené neomezené nabídky mají i jiní.

Nové tarify, jež jdou ve šlépějích těch starých, dostaly označení "+". Přesné parametry služeb najdete v přehledu operátora: City Mobile. Všechny obsahují nulovou sazbu za volání do sítě, někde přibyly volné minuty mimo síť a volná data, jinde zase vymizely volné SMS.

Komentáře

Komentáře lze používat i bez registrace, stačí zaškrtnout možnost Napsat komentář jako host. Příspěvky se v diskuzi mohou objevit s menším zpožděním.

comments powered by Disqus