Blog


ifon.cz , 10. března 2016

Kaktus, obchodní značka operátora T-Mobile, přišel nedávno s další bonusovou novinkou: dobije-li si klient kredit v minimální výši 200 Kč, dostává na 30 dní volání do sítě Kaktusu (nikoli T-M) zdarma. To jistě potěší každého uživatele této služby, avšak „rozmává“ se tím schopnost předpovědi a výpočtu útraty.

ifon.cz , 4. července 2015

Kromě výsledných cen za služby nyní kalkulačka zobrazuje také podrobnější informace o tarifech a jejich podmínkách. Přibyly nové možnosti nastavení pro výběr vhodných nabídek a že lze na volání ušetřit opravdu hodně, dokazuje na VoIP tarifech, které jsou v kalkulačce úplnou novinkou.

ifon.cz , 6. května 2015
Naše nová malá aplikace vybírá ze systému nejrozšířenější předplacené karty virtuálních operátorů a přehledně zobrazuje jejich nejdůležitější charakteristiku, kromě sazeb za volání také platnost kreditu a minimální částku dobití. Nejpopulárnější ne vždy znamená nejlepší: proto ve výčtu najdete také předplacenky, které naše matematické modely vyhodnotily jako ty nejvýhodnější.
ifon.cz , 10. března 2015
Vylepšili jsme algoritmy, které se starají o hodnocení tarifů všech operátorů. Nově jsou hodnoceny i nabídky mobilní trojky (T-Mobile, O2, Vodafone). Zásadní proměnou prošla aplikace Ceny & grafika, jež se bude nadále rozvíjet.
ifon.cz , 26. června 2014
Devadesátky s webovými stránkami s neodmyslitelnou tučnou větou „Vítejte na našem webu!“ sice už pozřel čas, ale uvítací zprávu si nemůžeme odpustit ani v roce 2014: Byla to totiž dlouhá cesta, spousta přemýšlení, hodně výpočtů a nakonec mravenčího programování, ale konečně vás můžeme přivítat na unikátním webu, unikátní – jak se dnes říká – webové aplikaci, která vám usnadní život nejen s mobilním voláním. Chcete-li ušetřit tisíce korun na volání a chcete-li se orientovat v nabídkách operátorů, a hlavně těch virtuálních, lepší místo k tomu nenajdete.